Preloader
Title Image

Нашите продукти

От създаването на първото насаждение с арония през 2005 до днес ние не спряхме да трупаме знанията си в областта на биологичното овощарство.

СОК ОТ ЯБЪЛКА

3 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100% сок . Без добавени захар , вода и консерванти.

Сокът от ябълка е класически продукт, леката преработка на ябълката позволява да бъде обработена и предлагана във формата на сок , като носител на всички вкусови и полезни свойства на плода.

Нашият сок е с високото качество на преработваните плодове като подбираме и съчетаваме най-подходящите сортове в най-добрата им зрялост , от най-добрите ябълкови райони на България. Основните процеси в производството се извършват на ръка, което позволява допълнителен контрол на суровината и готовият продукт.

Сок от Ябълка

Студено пресован , пастьоризиран 100% сок . Без добавени захар , вода и консерванти. Сокът от ябълка е класически продукт, леката преработка на ябълката позволява да бъде обработена и предлагана във формата на сок , като носител на всички вкусови и полезни свойства на плода. Нашият сок е с високото качество на преработваните плодове като подбираме и съчетаваме най-подходящите сортове в най-добрата им зрялост , от най-добрите ябълкови райони на България. Основните процеси в производството се извършват на ръка, което позволява допълнителен контрол на суровината и готовият продукт.

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Това е една успешна комбинация, заготвена по вкуса на нашите деца.

Носител на вкуса на ябълката и сладостта и аромата на земният, богат на витамини като A, B1 и B2, плод - морков.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И МОРКОВ

3 литра

Сок от Ябълка и Морков

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти. Това е една успешна комбинация, заготвена по вкуса на нашите деца. Носител на вкуса на ябълката и сладостта и аромата на земният, богат на витамини като A, B1 и B2, плод - морков.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И БЪЛГАРСКА РОЗА

3 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Една осбенна комбинация , която разработихме с леко недоверие, но с голям успех. Отново подбрахме най- добрите плодове, а към тях добавихме слънчеви лъчи и утринна роса от Казанлъшката долина. Подчертан вкус на ябълка ,подсилен с лек аромат и послеусещане на българска роза.

Сок номиниран и отличен с диплом още на първото си представяне – Иновации в ХВП – Международен панаир Пловдив, 2019г.

Сок от Ябълка и Българска Роза

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти. Една осбенна комбинация , която разработихме с леко недоверие, но с голям успех. Отново подбрахме най- добрите плодове, а към тях добавихме слънчеви лъчи и утринна роса от Казанлъшката долина. Подчертан вкус на ябълка ,подсилен с лек аромат и послеусещане на българска роза. Сок номиниран и отличен с диплом още на първото си представяне – Иновации в ХВП – Международен панаир Пловдив, 2019г.

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Много приятна комбинация на два любими плода-сладост на ябълка със свеж вкус на малина ,леко кисел, подходяща за горещите летни месеци.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И МАЛИНА

3 литра

Сок от Ябълка и Малина

Студено пресован, пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Много приятна комбинация на два любими плода-сладост на ябълка със свеж вкус на малина ,леко кисел, подходяща за горещите летни месеци.

СОК ОТ КРУША

2 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Вкусна … Зряла… Сочна …. Това е вкуса на сок- круша отпиваш или отхапваш, отхапваш или отпиваш…

Сок от Круша

Студено пресован, пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Вкусна … Зряла… Сочна …. Това е вкуса на сок - круша отпиваш или отхапваш, отхаваш или отпиваш…

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Отново сладостта на ябълката , но с всички полезни качества на аронията , този сок ще ви изненада с цвета на рубин и лекия приятен привкус на диви боровинки.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И АРОНИЯ

Сок от Ябълка и Арония

Студено пресован, пастьоризиран 100% сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Отново сладостта на ябълката, но с всички полезни качества на аронията, този сок ще ви изненада с цвета на рубин и лекия приятен привкус на диви боровинки.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И КАЙСИЯ

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Кайсията - златна и богата! Комбинация, в която кайсията разгръща всички свои качества - цвят, вкус, аромат - насдитена, богата, вкусна… запленваща.

Сок от Ябълка и Кайсия

Студено пресован, пастьоризиран 100% сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Кайсията - златна и богата! Комбинация, в която кайсията разгръща всички свои качества - цвят, вкус, аромат - насдитена, богата, вкусна… запленваща.