Preloader

Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

За Нас

ХОДИ БЕРИ - това е качеството за сок! Това е името на най-добрия сок!

a

Нашите продукти

Студено пресован, пастьоризиран 100 % натурален сок. Без добавени захар, вода и консерванти.

a

Нашата мисия

Смятаме, че няма нищо по- хубаво от добрият начин на живот, а той се постига само когато сме здрави.

a

100% Качество

Нашите продукти са БИО сертифицирани. Ние пренасяме плодовете от природата в дома ви.

Арония

Аронията е малко познат , но изключително полезен плод. Тя е богата на витамини, поддържащи метаболитните процеси в организма.

Ябълка

Ябълките са богати на витамини и минерали, а и са отличен източник на фибри. Плодът лесно може да се включи в почти всяка диета.

Малина

Малините имат приятен вкус, плодовете му са богати на полезни за човешкия организъм киселини, захари и други ценни вещества.

Малко повече за нас

Засаждахме и отглеждахме всяко ново малко дръвче, като наше отроче и така година след година вече имаме едни зрели и плододаващи насаждения. От създаването на първото насаждение с арония през 2005 до днес ние не спряхме да трупаме знанията си в областта на биологичното овощарство.

В производството на нашите сокове ние подбираме най- добрите сортове ябълки и най – качествените плодове в период на пълна зрялост ! Плодовете са ръчно сортирани , почистени и старателно измити преди да влезнат в кутиите под формата на сок за всеки ваш празник , обикновен обяд или вечеря със семейството !