Preloader

Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

Нашите продукти

От създаването на първото насаждение с арония през 2005 до днес ние не спряхме да трупаме знанията си в областта на биологичното овощарство.

СОК ОТ ЯБЪЛКА

3 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100% сок . Без добавени захар , вода и консерванти.

Сокът от ябълка е класически продукт, леката преработка на ябълката позволява да бъде обработена и предлагана във формата на сок , като носител на всички вкусови и полезни свойства на плода.

Нашият сок е с високото качество на преработваните плодове като подбираме и съчетаваме най-подходящите сортове в най-добрата им зрялост , от най-добрите ябълкови райони на България. Основните процеси в производството се извършват на ръка, което позволява допълнителен контрол на суровината и готовият продукт.

Сок от Ябълка

Студено пресован , пастьоризиран 100% сок . Без добавени захар , вода и консерванти. Сокът от ябълка е класически продукт, леката преработка на ябълката позволява да бъде обработена и предлагана във формата на сок , като носител на всички вкусови и полезни свойства на плода. Нашият сок е с високото качество на преработваните плодове като подбираме и съчетаваме най-подходящите сортове в най-добрата им зрялост , от най-добрите ябълкови райони на България. Основните процеси в производството се извършват на ръка, което позволява допълнителен контрол на суровината и готовият продукт.

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Това е една успешна комбинация, заготвена по вкуса на нашите деца.

Носител на вкуса на ябълката и сладостта и аромата на земният, богат на витамини като A, B1 и B2, плод - морков.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И МОРКОВ

3 литра

Сок от Ябълка и Морков

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти. Това е една успешна комбинация, заготвена по вкуса на нашите деца. Носител на вкуса на ябълката и сладостта и аромата на земният, богат на витамини като A, B1 и B2, плод - морков.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И БЪЛГАРСКА РОЗА

3 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Една осбенна комбинация , която разработихме с леко недоверие, но с голям успех. Отново подбрахме най- добрите плодове, а към тях добавихме слънчеви лъчи и утринна роса от Казанлъшката долина. Подчертан вкус на ябълка ,подсилен с лек аромат и послеусещане на българска роза.

Сок номиниран и отличен с диплом още на първото си представяне – Иновации в ХВП – Международен панаир Пловдив, 2019г.

Сок от Ябълка и Българска Роза

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти. Една осбенна комбинация , която разработихме с леко недоверие, но с голям успех. Отново подбрахме най- добрите плодове, а към тях добавихме слънчеви лъчи и утринна роса от Казанлъшката долина. Подчертан вкус на ябълка ,подсилен с лек аромат и послеусещане на българска роза. Сок номиниран и отличен с диплом още на първото си представяне – Иновации в ХВП – Международен панаир Пловдив, 2019г.

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Много приятна комбинация на два любими плода-сладост на ябълка със свеж вкус на малина ,леко кисел, подходяща за горещите летни месеци.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И МАЛИНА

3 литра

Сок от Ябълка и Малина

Студено пресован, пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Много приятна комбинация на два любими плода-сладост на ябълка със свеж вкус на малина ,леко кисел, подходяща за горещите летни месеци.

СОК ОТ КРУША

2 литра

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Вкусна … Зряла… Сочна …. Това е вкуса на сок- круша отпиваш или отхапваш, отхапваш или отпиваш…

Сок от Круша

Студено пресован, пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Вкусна … Зряла… Сочна …. Това е вкуса на сок - круша отпиваш или отхапваш, отхаваш или отпиваш…

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Отново сладостта на ябълката , но с всички полезни качества на аронията , този сок ще ви изненада с цвета на рубин и лекия приятен привкус на диви боровинки.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И АРОНИЯ

Сок от Ябълка и Арония

Студено пресован, пастьоризиран 100% сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Отново сладостта на ябълката, но с всички полезни качества на аронията, този сок ще ви изненада с цвета на рубин и лекия приятен привкус на диви боровинки.

СОК ОТ ЯБЪЛКА И КАЙСИЯ

Студено пресован , пастьоризиран 100 % сок. Без добавени захар , вода и консерванти.

Кайсията - златна и богата! Комбинация, в която кайсията разгръща всички свои качества - цвят, вкус, аромат - насдитена, богата, вкусна… запленваща.

Сок от Ябълка и Кайсия

Студено пресован, пастьоризиран 100% сок. Без добавени захар, вода и консерванти. Кайсията - златна и богата! Комбинация, в която кайсията разгръща всички свои качества - цвят, вкус, аромат - насдитена, богата, вкусна… запленваща.